Wat is een ‘Wedding Anthem’?

Een Wedding Anthem is op maat gemaakte muziek voor uw huwelijksceremonie. Muziek is een onmisbaar onderdeel van uw trouwdag. Met een nieuwe unieke huwelijkscompositie kunt u deze mijlpaal op een prachtige manier bezegelen. De compositie kunt u bijvoorbeeld gebruiken als soundtrack onder een bewegende fotocollage of een trouwclip. Ook kunt de compositie op elk moment terugluisteren om in gedachten terug te gaan naar die mooie dag.

 De reactie van Lydia en Koen Buseman

“In voorbereiding op ons huwelijk hebben we veel gesproken over hoe deze dag bijzonder te maken. Veel facetten kwamen voorbij; locatie, eten, drinken, kleding en natuurlijk muziek. Muziek maakt de dag bijzonder én persoonlijk. Via familie hebben we contact gelegd met Nick Smeenk. Een enthousiaste componist die met passie muziek componeert voor bijzondere aangelegenheden. Tijdens het kennismakingsgesprek heeft Nick heeft ons vragen gesteld om een beeld te krijgen van de muziek die bij ons past. Als snel volgende de eerste samples en kregen we een steeds beter beeld en gevoel bij het muziekstuk dat hij voor ons componeerde. Al luisterend naar de muziek waanden we ons al een beetje op de trouwdag.

Toen het moment dan echt daar was om onze handtekeningen te zetten, werd het stuk dat Nick heeft gecomponeerd gespeeld. Het gaf een persoonlijke aanvulling op een voor ons mooi moment. Het moment dat wij elkaar trouw beloofden, maar ook het moment dat onze getuigen hun zegen gaven. Erg bijzonder!

Nu hebben we videomateriaal dat wordt verrijkt door ‘ons’ muziekstuk. Het is iedere keer nog een feest om het terug te zien. De muziek geeft het een speciaal tintje en wederom wanen we ons op onze trouwdag. Het is een cliché; onze trouwdag is voorbij gevlogen. Door de muziek kunnen we nog volop nagenieten!

Nick, veel dank!

Koen & Lydia Buseman-Jansen”

Trouwclip van de bruiloft van Lydia en Koen Buseman. Gefilmd door Jorn Snelting met de Wedding Anthem als soundtrack.

Neem contact op met Nick Smeenk

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!